Inre och yttre vägledning

Vad betyder det att vara människa? Vad behöver jag för att må bra?
Det blir tydligare och tydligare att mitt inre speglar mitt yttre. Jag har vetat det länge, men ibland så slår det ner som en klar blixt och jag känner att det sjunker längre in, liksom djupare. När jag får kontakt med mitt inre, min själ och mitt hjärta så skapas verkligen magi. När jag lyssnar på min inre röst som jag upplever blir starkare ju mer jag lyssnar, så hamnar jag där jag ska vara. När jag låter mig guidas så öppnar världen upp sig. När jag följer så blir jag belönad med inre välmående. Det är inte ofta jag vet i förväg hur jag vill att någonting ska bli. Men har jag en stark dragning till något, en impuls som jag följer så behöver jag inte veta hela planen. När jag inte behöver veta hela planen så slappnar jag av och kan vara närvarande i nuet. Något som också är tydligt är sol, värme och eld. När jag får ljuset och värme så tinar jag. Då öppnar någonting i mitt inre upp sig. Då flödar energierna. Då lyssnar jag bättre både inåt och utåt. Då vill jag leka och skapa. Då kan jag sitta och bara vara med mina kristaller, resa med dem, tanka ner budskap. Då tar jag min trumma och utforskar världarna. Då kommer mina kraft djur till hjälp. I det yttre kan jag också känna att jag kan vara närvarande. Jag kan stötta och göra mitt yttre arbete med glädje. Jag kan skapa möten, jag kan skapa vackra saker. Jag kan vara närvarande i livet. För mig känns det som att en ny tid är här. Jag omfamnar den med glädje. Även om vintern ännu inte kommit så kan jag känna vårens energi och hopp om livet. Jag vill skapa nytt. Nya saker och insikter växer sakta fram. Jag kommer att börja ge behandlingar på ett annat sätt, arbeta på ett annat sätt. Jag kommer att låta nya delar få komma fram och blomstra.
Detta vill jag delar med er för att inge hopp om att allt det svåra som vi går igenom är ett sätt för oss att våga släppa det gamla och gå in i det nya. Det gör ont att transformeras. Men att äntligen få veckla ut sina vingar i det nya är ju det vi strävar efter. Din tid kommer. Vila och ta hand om dig själv. Vila i kärlek till dig själv. Våga vara den du är och våga älska alla sidor av dig själv. Vi finns här tillsammans, för varandra. När du kommer igenom, dela med dig till dina systrar och bröder. De behöver dig, så som du behöver dem. ❤️ Jag finns här för dig om jag kan hjälpa dig på något sätt, sträck ut din hand och jag håller den. Vandra i skönhet och kärlek ❤️

Lämna en kommentar