Inre vägledning i vila

Jag ser en bild framför mig som jag vill förmedla. En bild som speglar vår vilja till inre utveckling.

Många gånger tror vi att svaren finns därute. Men alla svar vi någonsin har sökt finns inom oss, alltid.

När vi känner oss vilsna och inte vet åt vilket vi ska gå. När vi stångar oss blodiga för att de vi så innerligt önskar inte blir av. Då är det dags att se till vårt inre. Vad är det som händer därinne?

Bilden jag ser framför mig är ett barn som sitter i en gunga och gungar fram och tillbaka. Barnet njuter av stunden. Njuter av solen som lyser, av vinden som sakta blåser, av livet och kärleken som strömmar igenom kroppen.

Det är i stunden, I nuet, som all magi uppenbarar sig.

När vi slappnar av och släpper taget får andevärlden sin chans att komma till oss och stötta oss. När vi är avslappnade och mottagliga så har de chans att komma igenom. När vi stillar oss själva och stillar våra tankar, tömmer våra sinnen, kan deras budskap äntligen sippra in.

I vila är vi mjuka och mottagliga.

Ta tillvara stunden som är nu!

Det som har varit har varit, framtiden vet vi inget om, vi kan inte påverka den. Så släpp taget. Landa. Landa i nuet. Det är det enda vi har. Nu och nu, och nu….

I ickegörande finns rum för nytt att födas. I ickegörande finns plats för magi att skapas.

Det är som andetaget. Vi andas in, fyller våra lungor med liv. Sedan behöver vi släppa taget och andas ut för att nytt ska kunna födas.

Allt är perfekt planerat, det finns en perfekt plan som vi inte alltid kan se.

När vi slappnar av och tillåter det som ska födas fram och skapas att göra det i den takt som är meningen finns inget motstånd.

Våra förväntningar, det vi skapar I våra huvuden kommer i vägen för vårt naturliga flöde.

Ta tillvara på stunden och fånga magin.

Vi vet inte vad som händer i nästa stund.

Slappna av och andas ut. Och låt de ske som ska se.

Låt den gudomliga planen få verka genom dig.

Du är kärlek och så mycket mer.

Låt de få födas fram som ska.

Det är så mycket som rör sig i världen just nu, oro och rädsla.

Ta tiden att bara vara. Stilla ditt sinne och gå in i magin. Släpp rädslan för en stund och landa i kroppen. Lägg en hand på ditt hjärta om det behövs.

Minns att du är ett med alltet, du är ett av Moder Jords barn. Hon bär dig och älskar dig till tiden slut.

I kärlek ❤️

1 tanke på “Inre vägledning i vila”

 1. Hej Johanna
  Ja, det verkligen tänkvärda ord handlingar.
  Speciellt i dessa tider när allt är mer eller mindre är kaos.
  Det är många gånger svårt att vara i nuet när mycket går emot samtidigt.
  Jag har själv tvingats till permittering med 40% och sänkt lön och när det beskedet kom som var det förvarnat med neddragning men inte så mycket. Kände besvikelse men det gick mer över i ren ilska eftersom inte alla fick lika mycket. Eftersom jag var den ende i gruppen som är ensamstående(änkling) kändes det väldig starkt. Sedan kan man ju inte heller låta bli att tänka på allt runtomkring med viruset. Det är extremt mycket negativt men som du helt rätt säger så går det att tackla om man kommer med i nu känslan. Ta djupa andetag , stanna upp och tänka efter om det är värt att bara vara arg och negativ. Nej , det är det ju inte i det långa loppet men det tar tid och är svårt att hitta balansen när man matas med nästan enbart negativ information utifrån. Jag är tacksam för att du delar med dig och hjälper till att stanna upp och tänka efter. Idag är det ju sol och snart kan man bada i Öresund utan att behöva bastu innan. Har även varit på yoga så det hjälper ju också till en positivare tanke en ledig dag som denna.
  Jag heter Ulf Karlsson och bor i Helsingborg och är 62 år om du undrar vem jag är.
  Jag hittade in sida genom Tantriskt häng i Malmö gruppen.
  Tycker det är fantastiskt med människor som du som har kraften och energin att dela med sig till andra genom, healing, massage etc. som du kan bistå med
  Ha det underbart och än en gång TACK för att du hjälper till att köra världen bättre
  Med vänlig hälsning
  Ulf

  Svara

Lämna en kommentar