Shaman utbildning 2021-2022

Det här är en utbildningen för dig som vill dyka djupt ner i dig själv och din kraft. Du känner att det pockar och kallar inom dig. 

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig olika shamanska redskap. Du som söker vet att din gåva är unik och kan komma till utryck på olika sätt och att utbildningen strävar efter att ge dig möjlighet att finna din unika gåva till världen.
Du som söker har ett kall, du känner att Moder Jord kallar dig att arbeta för henne. Du känner att du har ett uppdrag att utföra men är kanske inte riktigt säker på vilken riktning du ska ta. Du söker efter svar, men vet att svaren finns inuti dig. Du vet att du har en gåva och att du har fötts ner till jorden just nu av en anledning. Du vet att det är dags att föra fram den Nu.

Utbildningen sträcker sig under ett år med möjlighet till förlängning under ett andra år där vi mer fokuserar på att arbeta utåt kring frågor som -hur kan mitt uppdrag se ut i det yttre. Hur kan jag arbeta och se Shamanens/Prästinnans väg som mer än ett kall utan också som ett yrke, osv. Lite annat matnyttigt kommer att finnas med.

Vi kommer att följa årshjulet och årstidernas cykler. Vid början i Oktober när hinnorna mellan världarna är tunn. Då tar vi kontakt med våra förfäder och vår historia i detta liv och andra för att dyka djupare ner mot vår egen kärna .
Sedan följer vi årets högtider och avslutar kring midsommar när livet står på sitt högsta och ljuset är som starkast. Då är tiden för er att initierats under ceremoni. Då är tiden att på riktigt kliva in i ditt eget ljus.

Vi kommer att ha fysiska träffar och mellan dem så ses vi online för att få en kontinuitet i vårt arbete. Vi kommer att vävas tätt samman under den här tiden.

Vi kommer att arbeta både praktiskt och teoretiskt och vi kommer att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi kommer även att ta oss ut till olika kraftplatser i Skåne. 

Kristaller kommer att vara i fokus, liksom trumman och olika andra instrument som vi kommer att att använda som våra arbetsredskap.

När kursen är avslutat kommer du att kunna arbeta med klienter i helande syfte, men du kommer också att kunna leda ceremonier för att leda större grupper till djupare helande.
Du kommer att ha fördjupat kontakten till Moder Jord och Fader Himmel, men även dina egna guider, ditt ”spirit team”. Och du kommer att ha funnit din riktning, din väg framåt. 

Under kursen så kommer du att få olika uppgifter som ska lösas till nästa träff. Alla arbetar utefter som förmåga. Ju mer arbete du lägger ner desto mer kommer du att få ut av kursen. Dessa uppgifter kan bestå av att dyka ner i litteratur, men även att gå in i dig själv genom meditation och kontakta olika platser i naturen. 

Mötestillfällena är fredag kväll 17-20, lördag 9-18 och söndag 9-15 med reservation för förändringar.

I kursen ingår inte kost och logi. 

Vi kommer att arbeta efter årshjulet. Datum för kurstillfällena.

Samhain- Höstdagjämningen- 29-31 oktober


Inför Yule och midvinter- 26-28 november


Imbolic – 4-6 februari


Ostara- Vårdagjämnigen 19-22 mars


Beltane-  29 april- 1 maj


Avslutning 26 juni- midsommardagen på Ales stenar. 

Kostnad 19500:- Anmälningsavgift 2500:- resterande belopp betalas in senast 2 veckor innan kursstart. Är du intresserad mailar du mig på johanna.stjerndahl@gmail.com så bokar vi ett möte via telefon eller Skype. Då får du berätta om dina intentioner och ställa eventuella frågor.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Om man måste avboka så krävs läkarintyg. 

Sha